• Krúžok čínskeho jazyka

          • Vážení rodičia,

            ponuka krúžku čínskeho jazyka v septembri oslovila 4 rodičov. K otvoreniu krúžku je potrebné doplniť počet žiakov. Ponuka doplnenia krúžku prichádza až po dohode termínu a času realizácie krúžku, ktorú  sa  podarilo dohodnúť až v tomto období. Verím, že  sa prihlási minimálne 10 žiakov. Konfuciov inštitút nám potom poskytne bezplatne lektorku.

            V prípade, že máte záujem o krúžok čínskeho jazyka (utorok od 14:00 do 15:00), prosím, prihláste svoje dieťa emailom na adresu: partelova@sibirska.sk do 5.12.2019.

            Bratislava 28.11.2019                                         Mgr. Milena Partelová

          • Voľby do Rady školy

          • Vážení rodičia,

            vzhľadom na ukončenie volebného obdobia  Rady školy (január 2020) sa dňa 11.12.2019 uskutočnia voľby do Rady školy na ďalšie štvorročné obdobie. Za rodičov základnej školy – traja  zástupcovia.

            Z tohto dôvodu sa obraciam na Vás so žiadosťou o vyjadrenie sa, či máte záujem kandidovať do Rady školy ako člen, ktorý zastupuje rodičov základnej školy. Zo záujemcov potom vytvoríme listinu kandidátov a predložíme oprávneným voličom (rodičom základnej školy) k voľbám dňa 11.12.2019.

            Svoj záujem o prácu v Rade školy môžete vyjadriť písomne mailom na adresu partelova@sibirska.sk, ústne na sekretariáte školy alebo písomne, zapísaním sa na oznam o kandidátoch, ktorý bude 28.11. 2019 zverejnený  pri vrátnici školy, prípadne telefonicky na tel. čísle 02/44253786 do 9.12.2019 do 12:00 hod.

            Rada školy je poradný orgán riaditeľa školy. Zasadá 4x do roka približne o 17tej hod. v priestoroch školy (štatút a info. sú zverejnené na webovom sídle školy  www.sibirska.sk v oddelení Rada školy)

            Záujemca o kandidatúru do Rady školy uvedie svoje meno, priezvisko, emailový prípadne telefonický kontakt. Taktiež, z dôvodu spracovania jeho osobných údajov na kandidátke, udelí súhlas s uvedením svojich osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko na kandidátke. 

            Vzor žiadosti o kandidatúru nájdete v prílohe nižšie. 

            volby_do_Rady_skoly.docx​​​​​​​

          • Vianočný bazár

          • Srdečne Vás pozývame na Vianočný bazár, ktorý sa uskutoční

            PIATOK 13.12.2019

            15.00-18.00 HOD. v ŠKOLSKEJ JEDÁLENI ZŠ SIBÍRSKA 39

            Bazár bude plný vianočných dekorácií od našich detí. Ich kúpou podporíme nákup Interaktívnej tabule. Pripravený bude vianočný punč aj občerstvenie.

          • Testovanie 5

          • 20. november 2019

            Pripomíname udelené riaditeľské voľno pre žiakov 6. - 9. ročníka ZŠ kvôli Testovaniu 5.

          • Výchovný koncert pre prvý stupeň

          • V piatok 8. 11. 2019 sa naší žiaci prvého stupňa veľmi tešili z výchovného koncertu Fidlikantov. Žiaci si zaspievali ľudové piesne a tiež piesne z repertoáru Fidlikantov, ktoré žiakov viedli k poznaniu našej ľudovej kultúry. Zatancovali si čapášový tanec, vyskúšali klobúkový tanec, či zahrali na cimbale. Hudobníci nám predstavili cimbal, husle, koncovku, píšťalku, fujaru a drumbľu. Ďakujeme im za krásny zážitok a spestrenie vyučovania.