• Koniec školského roka 2019/2020

          • Milí žiaci, rodičia a zamestnanci školy,

            dnes je deň ukončenia školského roku 2019/2020. Odchádzajúci školský rok nám priniesol veľa nových výziev, ktoré sme spoločne úspešne zvládli.  Preto Vám všetkým patrí veľké poďakovanie za kreatívnosť a flexibilitu pri zvládaní nečakaných situácií počas zatvorenia škôl. Žiaci, rodičia a učitelia sa aktívne prispôsobili dištančnému vzdelávaniu a  ukázali v čom sú výnimoční. Každý žiak našej školy úspešne zvládol školský rok. Nemáme žiadne komisionálne skúšky k ukončeniu školského roka. Uvedomujem si, že to nie je samozrejmosť a len vďaka spolupráci školy a rodiny sme tento úspech dosiahli. Preto sa snažte využiť prázdniny či dovolenky na zregenerovanie síl a oddych.

            Želám Vám veľa slnečných dní, zdravia a pohody.

             

            Mgr. Milena Partelová, riaditeľka školy

          • Oznam

          • Vážení rodičia,

            z dôvodu, aby ste sa neobávali o bezpečnosť Vašich detí Vám zasielam bližšie informácie.

            Pani učiteľke druhého stupňa prišiel email, ktorý bol nazvaný ako samovražedný útok a hovoril o tom, že pisateľ vyhlásil vojnu učiteľom.  Celú záležitosť vyšetrovala polícia SR a v rekordnom čase aj odhalila totožnosť pisateľa. Polícia mi potvrdila, že deťom ani škole nehrozí nebezpečenstvo. 

            Naďalej zostaneme v režime príchodov a odchodov detí do školy v stanovený čas. Deti naďalej budú chodiť iba na školský dvor a cudzím ľuďom neumožňujeme vstup do budovy školy. Ako to bude s návratom detí 2. stupňa Vám oznámim po prerokovaní s učiteľmi. Deti boli aj  budú v bezpečí tak ako sa len najlepšie dá.

             

            Mgr. Milena Partelová

             

          • Nosenie rúšok

          • Na základe vydaného  Opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky pri ohrození verejného zdravia číslo: OLP/4591/2020 Bratislava s účinnosťou od 3.6.2020  povoľujem výnimku v nosení rúšok:

             

            • pedagogickým zamestnancom alebo odborným zamestnancom (napr. asistent učiteľa alebo špeciálny pedagóg) v rámci výchovnovzdelávacieho procesu,

             

            • žiakom základnej školy v interiéri alebo exteriéri školy v rámci výchovnovzdelávacieho procesu.

             

            Je na zvážení pedagógov, kde je vhodné naďalej nosiť rúška. Žiaci rešpektujú pokyny pedagógov v skupine.

            Upozorňujem, že exteriérom školy je náš školský dvor. Pobyt na multifunkčnom ihrisku na Pionierskej je priestor, kde je naďalej s povinnosť nosiť rúška aj v skupine.

             

             

            Bratislava 3.6.2020                                   Mgr. Milena Partelová

                                                                                    riaditeľka školy