• Otvorenie kultúrneho leta na Kuchajde

          • Aj tento rok mestká časť Nové mesto Bratislava zorganizovala dňa 25. 6. 2022 Otvorenie kultúrneho leta na Kuchajde. Organizátori pripravili program pre celú rodinu, ktorého súčasťou bol aj žiak našej školy tretiak Lucas Sihlovec. Lucasko si pripravil krásnu, vtipnú recitáciu básne, ktorou ohúril nielen porotu u nás v škole ale aj v krajskom kole súťaže Hviezdoslavov Kubín. Držíme paste, aby sa mu takto darilo aj ďalšie roky a ďakujeme za spríjemnenie sobotňajšieho popoludnia a prajeme veľa úspechov. 

          • Školská brigáda

          • V sobotu dňa 18. 6. 2022 sa zišli v školských priestoroch rodičia, učitelia, asistenti, vychovávatelia, aby spoločne prispeli k skrášleniu okolia školy. Počas školskej brigády sa upratovalo okolie školy, plela sa burina, orezávali sa kríky a stromy. Spoločne sme osadili aj črepníkový záhon a tiež vytvorili z paliet sedenie v átriu pre žiakov. 

            Ďakujeme všetkým, ktorí obetovali svoj víkendový voľný čas a prispeli k skrášleniu našej školy.

          • Tréneri na hodinách telesnej výchovy

          • V priebehu celého školského roka 2021/2022 spestrovali žiakom prvých, druhých a tretích ročníkov jedenkrát týždenne hodiny Telesnej výchovy profesionálni tréneri telesnej výchovy z projektu „Tréneri v škole“ . Veľmi sa tešíme z ich aktivít a pomôcok, ktoré škola získala pre našich žiakov. Žiaci sa zoznámili s viacerými druhmi športovo-pohybových aktivít a športovým náčiním jednotlivých športov, pôsobením rôznych trénerov z rôznych druhov športu. Ďakujeme za túto skúsenosť. Pripájame pár fotografií.